Логін:  
Пароль:  



Новини по категоріям
Місто
Район
Політика, Економіка
Надзвичайні події, Кримінал
Культура, Мистецтво
Освіта, Спорт
Статті, Публікації
Інші новини
Календар новин
«  Серпень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Канали

Слідкуйте за новинами з порталу на головній сторінці Яндекса, додавши віджет.

добавить на Яндекс
Реклама

Новини

Всі новини » Політика, Економіка » 2013 » Серпень » 9


Вирышили питання пільгового проїзду через міст

  Днями до міського голови Михайла Сімашкевича звернувся депутат міської ради Дмитро Васильянов з клопотанням переглянути рішення виконавчого комітету щодо проїзду через Замковий міст.

  У зв’язку з цим, 6 серпня відбулося позачергове засідання виконавчого комітету на порядок денний якого було винесено питання "Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 18.07.2013 року № 895”.

  Зважаючи на звернення мешканців селища Підзамче, від імені яких звернувся депутат міської ради Дмитро Васильянов, міський голова Михайло Сімашкевич оперативно відреагував на пропозиції жителів, які й було внесено до попередньо прийнятого рішення.

  За усі зміни члени виконавчого комітету проголосували одноголосно.

  На голосування членів виконкому було поставлено питання про те, щоб вартість картки для жителів с. Підзамче коштувала 100 грн., виходячи з цього вартість проїзду для них коштуватиме 1 грн.

  Михайло Євстафійович зауважив: "Я розумію, що сьогодні із сімейного бюджету проблематично заплатити одразу таку суму, тому для жителів селища Підзамче ми робимо такі пільги”.

  Право не платити за проїзд, чого не було передбачено у попередній редакції рішення, матимуть особи, зареєстровані за місцем проживання на районі Підзамче, які мають статус: інвалід війни, учасник бойових дій, учасник війни, член сім’ї загиблого, особа потерпіла внаслідок аварії на ЧАЕС, дружина загиблого ліквідатора аварії на ЧАЕС, дитина-інвалід, інваліди всіх категорій.

  Вирішено і питання з мешканцями, які проживають у Старому місті й проїжджають в зоні платної парковки (вулиці розташовані в межах самого мосту). Не платитимуть за проїзд власники транспортних засобів, зареєстровані за такими адресами: вул. Успенська, вул. Тринітарська, вул. Руська (від будинку № 90 до вул. Замкової) та вул. Папаніна 2, 4.

  Не справлятиме плату за проїзд спеціальний транспорт зі службовими державними номерами під час виконання прямих службових обов’язків (пожежна охорона, швидка медична допомога, аварійний спеціалізований транспорт міських комунальних послуг );

  Для того, щоб усе було прозоро та справедливо, усім хто матиме право на пільговий проїзд будуть видані не лімітовані картки.

  Також задля інформування населення куди витрачені кошти, зібрані за проїзд по вулиці Замковій, міський голова Михайло Євстафійович дав розпорядження через місяць опублікувати в ЗМІ, яка сума зібрана і куди вона витрачена, або планується витрачатись.

  Як стало відомо під час засідання виконавчого комітету, кількість автомобілів, які проїжджають через Замковий міст зменшилась. Тобто, основне завдання – зберегти Замковий міст, завдяки такому рішенню міської влади, може бути досягнуто.

Прес-центр міської ради
Кам'янець-Подільська міська рада

Додав(ла): -ljova- | Переглядів: 978
Коментарів: 0


Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Підприємства

  Невідомі сторінки храмів Кам'янця-Подільс...
  Мак Смак, піцерія
  Циркон, пейнтбольний клуб
  Апріорі, музичний гурт
  Радіо-таксі 1555

Оголошення

Коментарі

  Магазин - це кошмар. Купили телефон Lenovo, ц
911 комп`ютерна техніка
  яка ціна Iphone 5? і чи можна взяти в кредит
911 комп`ютерна техніка
  У вас є Lenovo A528?
911 комп`ютерна техніка
  Відпочивали в серпні. Дорога - жах, краще їха
Сонячна Долина, садиба смт Стара Ушиця
  03849 3-12-51
Автовокзал Кам'янець-Подільський
Copyright Kam-Pod.at.ua © 2008-2024.


При використанні матеріалів сайту, гіпер-посилання на kam-pod.at.ua обов'язкове.