Логін:  
Пароль:  



Форум

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Admin  
Форум » Kam-Pod.in.ua » Каталог підприємств » Додавання до Каталогу підприємств (Правила додавання записів у каталог підприємств)
Додавання до Каталогу підприємств
-ljova- Дата: понеділок, 16.02.2010, 21:23 | Сообщение # 1
Группа: Адміністратори
Сержант
Повідомлень: 35
Каталог підприємств на Kam-Pod.in.ua. Це вільний безкоштовний каталог організацій, об'єктів, веб ресурсів хоть якось пов'язаних з містом Кам'янець-Подільський та наближених територій.

В Каталог приймаються наступні об'єкти:

- підприємства та організації міста Кам'янець-Подільського та району які мають конкретну адресу розташування та/або телефон;

- готелі, заклади харчування, розважальні або торгові центри та комплекси які розташовані у місті або на відстані від Кам'янець-Подільського не більше ніж 50 (п'ядесят) кілометрів незалежно від області та місця розташування;

- інтернет ресурси які не суперечать законодавству та мережевій етиці і за географією тематично знаходяться на відстані від Кам`янець-Подільського не більше ніж 100 (сто) кілометрів. Категорично заборонені до розміщення сайти знайомств, варез сайти, порно сайти та сайти присвячені заробітку в інтернеті.

Для додавання надсилайте інформацію на електрону адресу admin@kam-pod.in.ua

 
Форум » Kam-Pod.in.ua » Каталог підприємств » Додавання до Каталогу підприємств (Правила додавання записів у каталог підприємств)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Copyright Kam-Pod.at.ua © 2008-2024.


При використанні матеріалів сайту, гіпер-посилання на kam-pod.at.ua обов'язкове.