Логін:  
Пароль:  



Новини по категоріям
Місто
Район
Політика, Економіка
Надзвичайні події, Кримінал
Культура, Мистецтво
Освіта, Спорт
Статті, Публікації
Інші новини
Календар новин
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Канали

Слідкуйте за новинами з порталу на головній сторінці Яндекса, додавши віджет.

добавить на Яндекс
Реклама

Новини

Всі новини » Місто » 2013 » Вересень » 6


На що витрачатимуть кошти, отримані за проїзд через Замковий міст

  Як і обіцяв міський голова Михайло Євстафійович Сімашкевич, влада щомісяця звітуватиме перед громадою Кам’янця-Подільського за всі кошти, які надійшли від сплати за місця платної парковки через Замковий міст.

  З метою інформування населення щодо зібраних коштів, 3 вересня відбулася прес-конференція для засобів масової інформації за участю заступника міського голови Сергія Віталійовича Бабія.

  Як повідомив Сергій Віталійович, першого серпня останній автомобіль зі сторони селища Підзамче безкоштовно проїхав зоною платної парковки. З того часу минув місяць, який дав чимало результатів.

  Основна мета, платного переїзду через Замковий міст – безпосередньо його збереження як історико-архітектурної пам’ятки, в розрізі обмеження кількості автомобілів, які протягом дня курсують безупинно. (влітку ця цифра сягала 3150 транспортних засобів).

  Тому, перед  міською владою стояло питання вибору: повністю закрити рух через Старе місто, або запровадити платне обмеження. П’ятого березня на сесії міської ради депутати підтримали другий варіант.

  Як зазначив Сергій Віталійович: "Ще навесні було прийнято рішення про встановлення зони платної парковки на вулиці Замковій. Сьогодні уже маємо результати першого місяця роботи цього нововведення. Звичайно, в перші дні були окремі скарги, однак із запровадженням регіональних карток по 1 гривні, нам вдалося їх вирішити. За останні два тижні не було жодної скарги щодо організації роботи. Наразі уже продано 867 карток для проїзду через Замковий міст, серед яких 304 – регіональних, тобто їх придбали жителі селищ Довжок, Підзамче та Зіньківці. На сьогодні є уже 304 службові картки для автомобілів пожежної охорони, швидкої медичної допомоги, аварійного спеціалізованого транспорту міських комунальних служб”.

  Вирішено на сьогодні і питання з громадським транспортом, для якого створено окрему полосу проїзду з метою уникнення заторів та пришвидшення руху через Замковий міст.

  Загалом за період з 1 по 31 серпня за проїзд по вулиці Замковій зібрано суму 318 тис. грн.
За дорученням міського голови Михайла Євстафійовича Сімашкевича, Сергій Віталійович проінформував представників ЗМІ про отримані кошти.

  Сплата ПДВ  із 318 тис. грн. становить 53 тис 10 грн.

  Щодо решти коштів, 75% з отриманої суми йде в міський бюджет, отож казна міста поповнилась на 198 тис. 787 грн. 50 коп., а 25% становить валовий дохід КП "Комунтрансервіс”, яке здійснює обслуговування. Від загальної суми вищезазначене комунальне підприємство отримало 66 тис. 203 грн. з яких витрачено: на зарплату працівників – 28 тис. 904 грн., нарахування на фонд оплати праці – 10 тис. 855 грн., амортизацію – 4 тис. 166 грн., на придбання карток, комп’ютерних програм, меблів, забезпечення охорони – 22 тис. 278 грн.

  Як і передбачалось, отримані кошти витрачатимуться насамперед на підтримку Старого міста. Як повідомив заступник міського голови Сергій  Бабій, наразі є три першочергові проекти, які планує реалізувати міська влада. Перший – це капітальний ремонт зливової мережі Замкового мосту та вулиці Замкової (вартість – 36 500 грн.). Також кошти, отримані за зону платної парковки будуть витрачені на антикорозійні роботи металевих поверхонь Замкового мосту – 4 тис. 500 грн. та на влаштування тротуару по вулиці Замковій від кафе "Кава від поліцмейстера” до Замкового мосту – 221 тис. грн.

  Щодо подальших фінансових прогнозів передбачається, що у зв’язку з тим, що з 2 вересня плата за проїзд здійснюється як зі сторони с. Підзамче, так і зі Старого міста, сума надходжень за зону платної парковки становитиме близько чотирьохсот тисяч гривень.

  Як і раніше, інформація про кошти, які надійшли та на що вони використані, буде розміщена на офіційному сайті Кам’янець-Подільської міської ради та в засобах масової інформації.
Кам'янець-Подільська міська рада

Додав(ла): -ljova- | Переглядів: 1291
Коментарів: 0


Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Підприємства

  Купідон
  Техно Хата
  АХА страхування
  ЄвроЕкспрес
  Коледж будівництва, архітектури та дизайну

Оголошення

Коментарі

  Магазин - це кошмар. Купили телефон Lenovo, ц
911 комп`ютерна техніка
  яка ціна Iphone 5? і чи можна взяти в кредит
911 комп`ютерна техніка
  У вас є Lenovo A528?
911 комп`ютерна техніка
  Відпочивали в серпні. Дорога - жах, краще їха
Сонячна Долина, садиба смт Стара Ушиця
  03849 3-12-51
Автовокзал Кам'янець-Подільський
Copyright Kam-Pod.at.ua © 2008-2024.


При використанні матеріалів сайту, гіпер-посилання на kam-pod.at.ua обов'язкове.