Логін:  
Пароль:  



Новини по категоріям
Місто
Район
Політика, Економіка
Надзвичайні події, Кримінал
Культура, Мистецтво
Освіта, Спорт
Статті, Публікації
Інші новини
Календар новин
«  Липень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Канали

Слідкуйте за новинами з порталу на головній сторінці Яндекса, додавши віджет.

добавить на Яндекс
Реклама

Новини

Всі новини » Інші новини » 2013 » Липень » 22


Хмельниччина – у трійці лідерів серед регіонів держави щодо впровадження проекту «Адміністративні послуги: спрощений доступ через пошту»

  «Уряд створює умови для надання громадянам спрощеного доступу до адміністративних послуг. Зокрема, для цього реалізується проект «Адміністративні послуги: спрощений доступ через пошту». Якщо станом на 1 січня 2013 року такі послуги надавало 11 відділень зв’язку, то на сьогодні їх вже 4 600 в усіх 27 регіонах», – сказав Віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул на всеукраїнській селекторній нараді. Хмельниччина, за словами Віце-прем’єр-міністра України, в числі тих областей, які демонструють найкращі результати з реалізації проекту. Участь у нараді взяв голова облдержадміністрації Василь Ядуха.

  Олександр Вілкул зазначив, що згідно з Національним планом дій до кінця 2013 року всі понад 13 тисяч відділень Укрпошти мають надавати такі послуги. Завдяки проекту люди мають можливість прямо у відділеннях поштового зв’язку швидко та якісно отримати допомогу в оформленні запитів та звернень для одержання субсидії, оформлення пенсії, реєстрації фізичної особи-підприємця чи встановлення пільгового статусу учасника або інваліда війни.

  «Ми виконали своє завдання більш, як на 200%. Зупинятися на досягнутому не збираємося. Потрібно й надалі вивчати потреби населення. Обов’язково облдержадміністрація і система Укрпошти працюватимуть згідно потреб. Послуги особливо актуальні для жителів населених пунктів, віддалених від райцентрів. Реалізація проекту сьогодні здійснюється на базі відділень поштового зв’язку більшості районів, де жителям надаються більше двох десятків адміністративних послуг», – прокоментував ситуацію в області Василь Ядуха.

  «Проект спрощення надання адмінпослуг через Укрпошту має велике соціальне значення. Особливим попитом цей проект користується у громадян, які проживають у сільській місцевості, пенсіонерів, інвалідів, ветеранів праці, малозабезпечених сімей. Тому Уряд приділяє особливу увагу контролю за виконанням цього проекту», – сказав Олександр Вілкул. Віце-прем’єр поставив завдання керівникам регіонів та Укрпошти активізувати інформаційно-роз’яснювальну роботу серед населення про спрощений доступ до адмінпослуг у відділеннях зв’язку. Також він доручив активізувати створення єдиного уніфікованого переліку мінімум 20 найбільш популярних послуг для надання через Укрпошту.

О. Долінська
Кам’янець-Подільська районна державна адміністрація

Додав(ла): -ljova- | Переглядів: 826
Коментарів: 0


Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Підприємства

  Гюнсел
  New York Street Pizza, піцерія
  Домотехніка, побутова техніка
  Маршрутне таксі №3
  Загальноосвітня I-III ступенів школа №15

Оголошення

Коментарі

  Магазин - це кошмар. Купили телефон Lenovo, ц
911 комп`ютерна техніка
  яка ціна Iphone 5? і чи можна взяти в кредит
911 комп`ютерна техніка
  У вас є Lenovo A528?
911 комп`ютерна техніка
  Відпочивали в серпні. Дорога - жах, краще їха
Сонячна Долина, садиба смт Стара Ушиця
  03849 3-12-51
Автовокзал Кам'янець-Подільський
Copyright Kam-Pod.at.ua © 2008-2024.


При використанні матеріалів сайту, гіпер-посилання на kam-pod.at.ua обов'язкове.