Логін:  
Пароль:  



Новини по категоріям
Місто
Район
Політика, Економіка
Надзвичайні події, Кримінал
Культура, Мистецтво
Освіта, Спорт
Статті, Публікації
Інші новини
Календар новин
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Канали

Слідкуйте за новинами з порталу на головній сторінці Яндекса, додавши віджет.

добавить на Яндекс
Реклама

Новини

Всі новини » Культура, Мистецтво » 2013 » Вересень » 18


Як Кам’янець-Подільський святкуватиме День туризму

  Уже стало традицією, що 27 вересня Україна святкує міжнародне свято - Всесвітній день туризму.
Кам’янець-Подільський, як невід’ємна частина туристичної галузі, куди щороку приїжджають тисячі туристів, звісно ж, не може залишатися осторонь цієї дати.

  Цьогоріч з нагоди Дня туризму в місті відбудеться комплекс заходів, присвячених історії, розвитку та сьогоднішньому функціонуванню туризму в Кам’янці-Подільському.

  Для того, щоб обговорити, як проходитиме святкування, 12 вересня у прес-центрі міської ради відбувся оргкомітет із підготовки до проведення Дня туризму за участю директора департаменту гуманітарної політики Альони Куземи, завідувача відділу туризму Наталії Українець та представників туристичної галузі.

  Як повідомила директор департаменту гуманітарної політики Альона Леонідівна Кузема, 24 вересня стартує перший захід, присвячений Дню туризму. Саме цього дня відбудеться квест між командами об’єднань туристичних представництв на тему "Невідомими стежками Кам’янця-Подільського”.  Участь у ньому візьмуть команди готельєрів, рестораторів, екскурсоводів, сувенірних майстрів, видавців, працівників музею та НІАЗу, туристичних та фестивальних агенцій. Якою буде кількість учасників у команді поки що не повідомлялось, оскільки формуватимуть їх після завершення реєстрації. Не розкривали карт організатори і щодо завдань, аби вони все ж таки залишалися інтригою. Однак, усім, хто забажає спробувати свої знання та сили в квесті безперечно потрібно знати якомога більше об’єктів нашого міста. Переможець отримає приз від міського голови Михайла Євстафійовича Сімашкевича.

  Також у рамках проведення Дня туризму у залі Магдебурзького права 25 вересня відбудеться круглий стіл на тему "Туристичний бренд України”.

  Позмагатись у туристичному турнірі у знаннях про місто та туристичну галузь матимуть змогу студенти від вищих навчальних закладів, де готують працівників туристичної галузі. Про свою участь у цьому турнірі попередньо заявили: економічний факультет КПНУ імені Івана Огієнка, коледж ПДАТУ, Індустріальний коледж, Вище професійне училище №14.

  Також для студентів спеціальностей галузі туризму буде влаштовано безкоштовну вечірню екскурсію з анімаційною програмою по Старому замку. Мета заходу – надати молоді міста якомога більше інформації про важливі туристичні об’єкти Кам’янця-Подільського.

  27 вересня представники державного історичного музею-заповідника та національного історико-архітектурного заповідника "Кам’янець” візьмуть участь у науковій конференції в місті Хмельницькому.

  Цього ж дня у сесійній залі міської ради відбудеться урочиста зустріч із міською владою та представниками туристичної галузі міста, де буде вручено нагороди кращим із кращих, а завершиться відзначення Дня туризму святковим концертом.
Кам'янець-Подільська міська рада

Додав(ла): -ljova- | Переглядів: 1774
Коментарів: 0


Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Підприємства

  Апріорі, музичний гурт
  Маршрутне таксі №4Б
  Platinum Bank
  Загальноосвітня I ступенів школа №14
  Довголіття, ЦМСР

Оголошення

Коментарі

  Магазин - це кошмар. Купили телефон Lenovo, ц
911 комп`ютерна техніка
  яка ціна Iphone 5? і чи можна взяти в кредит
911 комп`ютерна техніка
  У вас є Lenovo A528?
911 комп`ютерна техніка
  Відпочивали в серпні. Дорога - жах, краще їха
Сонячна Долина, садиба смт Стара Ушиця
  03849 3-12-51
Автовокзал Кам'янець-Подільський
Copyright Kam-Pod.at.ua © 2008-2024.


При використанні матеріалів сайту, гіпер-посилання на kam-pod.at.ua обов'язкове.