Логін:  
Пароль:  



Новини по категоріям
Місто
Район
Політика, Економіка
Надзвичайні події, Кримінал
Культура, Мистецтво
Освіта, Спорт
Статті, Публікації
Інші новини
Календар новин
«  Червень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Канали

Слідкуйте за новинами з порталу на головній сторінці Яндекса, додавши віджет.

добавить на Яндекс
Реклама

Новини

Всі новини » Місто » 2009 » Червень » 17


Порядок дений засідання виконкому


Порядок дений
засідання виконкому Кам’янець-Подільської міської ради
  1. Про відшкодування коштів з місцевого бюджету на поховання одиноких громадян.
  2. Про надання матеріальної допомоги на поховання.
  3. Про надання матеріальної допомоги на поховання.
  4. Про надання матеріальної допомоги.
  5. Про затвердження середньої ціни відшкодування ритуальних послуг для забезпечення безоплатного поховання осіб, які мають особові заслуги та особові трудові заслуги перед Батьківщиною і учасників бойових дій.
  6. Про заміну газової плити та газової колонки інваліду війни 1 групи Воротілову М.Л.
  7. Про виплату готівки замість твердого палива учаснику війни Олійнику Г.Я., який проживає по вул. Тімірязєва, 120/5.
  8. Про прийняття Забродного Петра Дмитровича, 1938 р. н. у стаціонарне відділення Кам'янець-Подільського соціального центру «Надія».
  9. Про надання дозволу громадянам міста на виготовлення проектної документації та виконання будівельно-монтажних робіт з відключення квартир від мереж центрального опалення та гарячого водопостачання  і влаштування альтернативного опалення.
 10. Про надання дозволу громадянам міста на виготовлення проектної документації та виконання будівельно-монтажних робіт з відключення квартир від мереж центрального опалення та гарячого водопостачання  і влаштування альтернативного опалення.
 11. Про погодження розрахунку дотації на покриття витрат КП «Комбінат харчування учнів» за квітень 2009 р.
 12. Про затвердження акта інвентаризації існуючих пам’яток природи місцевого значення.
 12. Про зняття з балансу КП «Старе місто» будинку по вул. Довга, 7а.
 14. Про надання дозволів на експлуатацію об’єктів поводження з небезпечними відходами (філія ВАТ «Хмельницькгаз»).
 15. Про надання дозволів на експлуатацію об’єктів поводження з небезпечними відходами (міський район електричних мереж м. Кам'янця-Подільського).
 16. Про надання дозволів на експлуатацію об’єктів поводження з небезпечними відходами (ТзОВ «Полімет ЛТД»).
 17. Про внесення змін до рішення виконкому від 11.08.2008 року  № 1583 «Про внутрішню структуру та чисельність виконавчих органів міської ради» та штатного розпису відділу з обслуговування міської ради.
 18. Про надання службової квартири № 65 у новозбудованому житловому будинку за адресою: Хмельницьке шосе, 15,  Іщуку С.М.
 19. Про оформлення свідоцтва про право власності на квартиру № 11 у новозбудованому житловому будинку за адресою: вул. Васильєва, 7 інвестору Мойсеєнко Т.М.
 20. Про видачу ордера на квартиру № 131 у житловому будинку малосімейного типу за адресою: вул. Привокзальна, 13, Григор’євій Л.В.
 21. Про зарахування та внесення змін в списки квартирного обліку за місцем проживання.
 22. Про реєстрацію договору купівлі-продажу майна комунальної власності комплексу будівель, що знаходиться за адресою: с. Кам’янка, вул. Квіткова, 16.
 23. Про  реєстрацію  договору  купівлі-продажу  майна  комунальної  власності  кіоску № 6.
 24. Про реєстрацію договору купівлі-продажу майна комунальної власності котлів Е-1/9 (4 шт.).
 25. Про погодження проектно-кошторисної документації на реконструкцію приміщень молодіжного центру «Юність по проспекту Грушевського, 15.
 26. Про проведення санітарно-технічного огляду транспортних засобів та  виставлення загальних балів перевізникам, які обслуговують маршрути загального користування у місті Кам'янці-Подільському.
 27. Про надання дозволу оператору парковки на встановлення переносних автомобільних конусів по вул. Огієнко.
 28. Про впорядкування дорожніх знаків на території міста.
 29. Про впорядкування дорожніх знаків на території міста.
 30. Про встановлення дорожніх знаків по вул. Панівецькій.
 31. Про порядок участі гр. Стахова П.Г. у вихованні та спілкуванні з малолітніми дітьми:  Стаховим О.П. та  Стаховим Р.П.
 32. Про надання дозволу Левицькій Н.В. на здійснення відчуження ¼  частки домоволодіння № 28 по вул. Свідницького; Левицькій Н.С. – на представлення інтересів малолітнього підопічного Левицького С.С. при оформлені договору дарування частини домоволодіння на його ім’я.
 33. Про надання дозволу Белінському Л.Ф., Белінській В.І., Белінському В.Л., від імені якого діє Белінська А.Л., на здійснення відчуження належних їм по 1/5 частці квартири № 63 по вулиці Задонського, 1.
 34. Про надання дозволу неповнолітній Мачулайтіс Д.С., за згодою батьків, на здійснення правочинів щодо нерухомого майна.
 35. Про розгляд протесту прокурора від 27.05.2009 р. на постанови № 514, № 520, № 541, № 545, № 546, № 621, № 622, № 623, № 625, № 657 адміністративної комісії про притягнення громадян до адміністративної відповідальності.
 36. Про захоронення на Меморіальній алеї Слави міського кладовища Варфоломієва А.Й.
 37. Про дозвіл ПП Техногалсервіс» на виготовлення містобудівного обґрунтування на будівництво торгівельно-готельного комплексу на орендованій земельній ділянці по проспекту Грушевського, 2/3.
 38. Про дозвіл гр. Рудику В.А. на виготовлення містобудівного обґрунтування на будівництво балкону до квартири № 8 у житловому будинку по вул. Князів Коріатовичів, 78 «а».
 39. Про дозвіл гр. Муренькому І.Д. на виготовлення містобудівного обґрунтування на будівництво балкону до квартири № 4 у житловому будинку по вул. Князів Коріатовичів, 78 «а».
 40. Про дозвіл гр. Грубеляс О.О. на виготовлення містобудівного обґрунтування на будівництво балкону до квартири № 20 у житловому будинку по вул. Князів Коріатовичів, 78 «а».
 41. Про дозвіл гр. Шевчук Т.І. на виготовлення містобудівного обґрунтування на будівництво балкону до квартири № 12 у житловому будинку по вул. Князів Коріатовичів, 78 «а».
 42. Про дозвіл гр. Семенюк Л.В., яка діє в інтересах неповнолітнього сина Семенка Д.В. на виготовлення містобудівного обґрунтування на будівництво балкону до квартири № 16 у житловому будинку по вул. Князів Коріатовичів, 78 «а».
 43. Про дозвіл гр. Іванову С.Ю. на виготовлення містобудівного обґрунтування на будівництво індивідуального житлового будинку та господарських будівель і споруд на приватній земельній ділянці по вул. Єрмакова, 8.
 44. Про дозвіл гр. Сілецькому В.Й., Дикунець Н.З. на виготовлення містобудівного обґрунтування на реконструкцію належної їм частини житлового будинку із збільшенням розмірів в плані з надбудовою другого поверху і будівництво гаража на орендованій земельній ділянці по вул. Річній, 85.
 45. Про дозвіл ПП «Надра –Поділля» на виготовлення містобудівного обґрунтування на будівництво багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями  соціально побутового  призначення на першому поверсі на орендованій земельній ділянці по вул. Саксаганського № 1 «б».
 46. Про дозвіл гр. Ткачук Л.С. на виготовлення містобудівного обґрунтування на будівництво прибудови житлових та допоміжних приміщень до належної частини житлового будинку та будівництво гаража на приватній земельній ділянці по вул. Гастелло, 11.
 47. Про дозвіл Кондрацькому М.П. на виготовлення містобудівного обґрунтування на будівництво добудови житлових та допоміжних приміщень до житлового будинку на приватних земельних ділянках по вул. Північній, 66.
 48. Про дозвіл гр. Гриневичу А.Ю. на виготовлення містобудівного обґрунтування на завершення самочинного будівництва веранди до житлового будинку під літерою «А», сараю під  літерою «Б», сараю під літерою «Д», гаража-літньої кухні під літерою «К ІІ», прибудови до них під літерою «К» на приватній земельній ділянці по вул. Об’їздній, 33.
 49. Про дозвіл гр. Яцюк Л.В. на виготовлення містобудівного обґрунтування на завершення самочинного внутрішнього перепланування в належній квартирі № 11 у житловому будинку по вул. Фрунзе, 2.
 50. Про дозвіл гр. Самборському Ю.А. на виготовлення містобудівного обґрунтування на завершення самочинно збудованого індивідуального житлового будинку на приватній земельній ділянці по вул. Папаніна,  25.
 51. Про дозвіл гр. Самборському Ю.А. на виготовлення містобудівного обґрунтування на завершення самочинно збудованого індивідуального житлового будинку на приватній земельній ділянці по вул. Папаніна,  25/1.
 52. Про дозвіл гр. Мішкіній О.М. на виготовлення містобудівного обґрунтування на завершення  самочинного будівництва прибудови під літерою «а4» до житлового будинку, надбудови під літерою «а5» над  ним  і підвалу в будинковолодінні  по вул. Тринітарській, 10.
 53. Про демонтаж самочинно встановленого на території дитячого майданчика житлового будинку по проспекту Грушевського, 76 збірно-розбірного гаража (Дулепа Анатолій Васильович, проживає за адресою: вул. Панівецька, 13а).
 54. Про демонтаж самочинно встановленого житлового будинку по проспекту збірно-розбірного металевого гаража на при будинковій території житлових будинків по вул. Панівецькій, 13,13а (Прокопцов Леонід Семенович, проживає за адресою вул. Панівецька, 13а кв. 50).

Додав(ла): -ljova- | Переглядів: 1283
Коментарів: 0


Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Підприємства

  СЕБ банк
  bungee-jumping
  Гетьман, готель
  Поділля Теплобудінвест, ПП
  Папероні, піцерія

Оголошення

Коментарі

  Магазин - це кошмар. Купили телефон Lenovo, ц
911 комп`ютерна техніка
  яка ціна Iphone 5? і чи можна взяти в кредит
911 комп`ютерна техніка
  У вас є Lenovo A528?
911 комп`ютерна техніка
  Відпочивали в серпні. Дорога - жах, краще їха
Сонячна Долина, садиба смт Стара Ушиця
  03849 3-12-51
Автовокзал Кам'янець-Подільський
Copyright Kam-Pod.at.ua © 2008-2024.


При використанні матеріалів сайту, гіпер-посилання на kam-pod.at.ua обов'язкове.