Логін:  
Пароль:  



Новини по категоріям
Місто
Район
Політика, Економіка
Надзвичайні події, Кримінал
Культура, Мистецтво
Освіта, Спорт
Статті, Публікації
Інші новини
Календар новин
«  Березень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Канали

Слідкуйте за новинами з порталу на головній сторінці Яндекса, додавши віджет.

добавить на Яндекс
Реклама

Новини

Всі новини » Місто » 2009 » Березень » 20


Управління туризму інформує…

 В Міжнародному конкурсі проектів в сфері суспільних комунікацій « Срібна чайка» в номінації « Імідж територій» перше місце зайняв проект, підготовлений в листопаді 2008 року управлінням міжнародних зв’язків та туризму міської ради «Створення бренду Кам’янця-Подільського і стратегії його просування на туристичний ринок України та країн Європи» Організатором конкурсу виступила Всеукраїнська організація « Українська ліга по зв’язках з громадскістю».  Вручення Почесних дипломів відбудеться 24-25 квітня ц.р. в місті Києві.

*********** 

Цікавий експеримент запропонувало управління міжнародних зв’язків та туризму міської ради дирекції Кам’янець-Подільського індустріального коледжу.На державних іспитах спеціальності «Організація обслуговування в готелях та туристичних комплексах» були присутні потенційні роботодавці, які змогли оцінювати знання випускників, задати питання, поспілкуватися. Відразу ж після оголошення результатів іспитів семеро нових спеціалістів отримали запрошення на стажування. Чотири особи в готельний комплекс « Гала-готель», по одному в готелі « Клеопатра», « 7 днів», та    піцерію « Мак Смак» 

 ***********

Незважаючи на складні економічні реалії в нашій державі, в Кам’янці-Подільському  туризм продовжує розвиватися з позитивною динамікою. За даними дирекції державного історичного музею-заповідника в січні цього року спостерігається  збільшення потоку відвідувачів музейних об’єктів та відповідно, доходів музею в порівнянні з минулим роком. Приємно, що і готелі міста не зовсім пустували в зимовий період міжсезоння. За словами начальника управління міжнародних зв’язків та туризму міської ради Віктора Травінського, сьогодні знайдено спільну мову влади з туристичним бізнесом міста по плановому розвитку туризму. З цього приводу вже проведено чотири розширених наради, в середині березня на розгляд депутатського клубу буде представлена стратегія економічного та суспільного ефекту від розвитку туризму в місті, на сесії міської ради буде представлено на затвердження проект бренду Кам’янця-Подільського, 25-27 березня місто буде відзначено на Міжнародній туристичній виставці в місті Києві, 2-4 квітня відбудеться офіційне відкриття туристичного сезону, де анонсують  основні події 2009 року, після цього місто серйозно готуватиметься до представлення своїх можливостей на Міжнародній виставці в Шанхаї ( Китай ).

Додав(ла): -ljova- | Переглядів: 1089
Коментарів: 0


Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Підприємства

  Прокуратура
  Хотин, готель м. Хотин
  Військовий комісаріат
  bungee-jumping
  Маршрутне таксі №3

Оголошення

Коментарі

  Магазин - це кошмар. Купили телефон Lenovo, ц
911 комп`ютерна техніка
  яка ціна Iphone 5? і чи можна взяти в кредит
911 комп`ютерна техніка
  У вас є Lenovo A528?
911 комп`ютерна техніка
  Відпочивали в серпні. Дорога - жах, краще їха
Сонячна Долина, садиба смт Стара Ушиця
  03849 3-12-51
Автовокзал Кам'янець-Подільський
Copyright Kam-Pod.at.ua © 2008-2024.


При використанні матеріалів сайту, гіпер-посилання на kam-pod.at.ua обов'язкове.