Логін:  
Пароль:  



Новини по категоріям
Місто
Район
Політика, Економіка
Надзвичайні події, Кримінал
Культура, Мистецтво
Освіта, Спорт
Статті, Публікації
Інші новини
Календар новин
«  Квітень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Канали

Слідкуйте за новинами з порталу на головній сторінці Яндекса, додавши віджет.

добавить на Яндекс
Реклама

Новини

Всі новини » Культура, Мистецтво » 2009 » Квітень » 12


ІІІ Міжнародний фестиваль національних культур "Подільська веселка"

  Древнє місто Кам'янець-Подільський називають перлиною Поділля. Цей епітет стає цілком зрозумілим для кожного, хто неквапливо, як справжній турист, огляне пам'ятки національного історико-архітектурного заповідника "Кам'янець". Геополітичне розташування Подільського краю зумовило тривале його перебування в сфері інтересів таких держав як Литва, Польща, Росія, Туреччина. Перебіг подій зумовив формування столиці краю передусім як потужного оборонного комплексу. І сьогодні чимало туристів висловлюють здивування вдалим поєднанням потужних оборонних мурів міста, Старого замку XVII століття, високих стрімких скель каньйону річки Смотрич та самобутньої етнічної культури народів семи національностей, які проживали на території 121 га у мирі, дружбі, взаєморозумінні і повазі.

   Ці історичні та географічні умови зумовили появу Міжнародного фестивалю національних культур, який являє собою велике дійство, складовими частинами якого є вивчення і популяризація історичного минулого, відродження культурно-мистецьких традицій та підтримання дружніх зв’язків з іноземними державами. Це свято – данина поваги і вдячності тим народам, які зробили свій внесок в історію Кам'янця-Подільського. Поляки і вірмени, росіяни і євреї, турки, литовці і українці, маючи різну мову, різний світогляд, різну культуру протягом соліть писали в камені, на полотні, на папері і просто в людських душах історію славетного і прекрасного Кам'янця-Подільського.

  ІІІ Міжнародний фестиваль національних культур "Подільська веселка" відбудеться 29-31 травня 2009 року в м. Кам'янці-Подільському.

   Цього року програма фестивалю включає в себе ряд культурно-мистецьких заходів, серед яких презентація творчих колективів, святковий карнавал, урочисте відкриття фестивалю, екскурсійні програми, творчі зустрічі з колективами Кам'янця-Подільського, концерти у селах Кам'янець-Подільського району, відкриття історичного відділу музею "Поділля та Кам'янець-Подільський у ХХ-ХХІ ст.", вечірні шоу-програми та інші.


Додав(ла): -ljova- | Переглядів: 1337
Коментарів: 0


Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Підприємства

  Укртатнафта
  Пожежна служба
  Мелодія 102.8, радіо
  Стара фортеця
  Завод точної механіки

Оголошення

Коментарі

  Магазин - це кошмар. Купили телефон Lenovo, ц
911 комп`ютерна техніка
  яка ціна Iphone 5? і чи можна взяти в кредит
911 комп`ютерна техніка
  У вас є Lenovo A528?
911 комп`ютерна техніка
  Відпочивали в серпні. Дорога - жах, краще їха
Сонячна Долина, садиба смт Стара Ушиця
  03849 3-12-51
Автовокзал Кам'янець-Подільський
Copyright Kam-Pod.at.ua © 2008-2024.


При використанні матеріалів сайту, гіпер-посилання на kam-pod.at.ua обов'язкове.